Következő 20 cikk | Előző 20 cikk |
Ételek |
|
2010.05.26. 21:46 |
CSülök Pékné, Brassói, Kakaós csiga, Linzer, Vargabéles, Túrógomboc, Aranygaluska,
|
Vendéglátó alapozó ismeretek (segédanyag) |
|
2010.05.09. 19:01 |
onyhatechnológiai eljárások, feladatok
|
Tápanyagok |
JNM |
2009.11.09. 21:36 |
|
Tartósítás |
JNM |
2009.11.09. 21:19 |
|
5-6.óra elmélet |
FG |
2009.09.25. 20:27 |
Ételkészítési műveletek: Köretek; Zöldségek, gyümölcsök, főzeléknövények ismertetése, bemutatása, (bioélelmiszer, vegetáriánus fogalma)
|
Szakács gyakorlat múlt hét |
FG |
2009.09.25. 11:28 |
Ami volt:
Saláták
Uborkasaláta, káposztasaláta, burgonyasaláta
|
Vendéglátó alapozó ismeretek 9. osztály 3-4. óra elmélet |
JNM |
2009.09.15. 08:09 |
Ami elhangzott a második foglalkozáson
|
Vendéglátó alapozás 9. osztály 1-2. óra elmélet |
JNM |
2009.09.15. 08:06 |
Ami elhangzott a gyakorlaton
|
Következő 20 cikk | Előző 20 cikk |
|